Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Soczewicę ugotować. Cebulę pokroić i zeszklić na oleju. Marchew zetrzeć na grubej tarce. Czosnek pokroić. Kiedy cebula będzie gotowa dodać do niej marchew z czosnkiem i razem dusić do miękkości. Doprawić solą i kminkiem.
Ugotowaną soczewicę odsączyć z wody. Dodać do niej warzywa i zmiksować. Dosmakować. Podawać z pieczywem.