Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna pasta do pieczywa z tuńczyka z migdałami. Przygotujecie ją migusiem. Wystarczy wymieszać wszystkie składniki w misce i gotowe! Jest tak dobra, że z pewnością sięgniecie po ten przepis nie raz.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki drobno poszatkuj. Migdały posiekaj nożem.
Do miseczki przełóż tuńczyka z serkiem śmietankowym, pokrojoną cebulę, natkę pietruszki, musztardę i siekane migdały. Składniki dokładnie wymieszaj.
Pastę z tuńczyka z migdałami serwuj na pieczywie lub jako dodatek do krakersów.