Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam ochoty na żadne wędliny, przygotowuję różne pasty do chleba. Jedną z ulubionych jest właśnie ta.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 30
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 126
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6654
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1291
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 30
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 126
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6654
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1291
Składniki
Pomidory, orzechy i czosnek zmiksować w malakserze. Stopniowo dolewać olej. Na końcu dodać majonez lub miękkie masło. Pasta powinna mieć kremową konsystencję. Przełożyć do szklanego pojemnika z pokrywką. Wyśmienity dodatek do kanapek.