Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli, z kiszonym ogórkiem i papryką konserwową....
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 29
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7195
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 29
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7195
Składniki
Z makreli usunąć ości i skórę. Kawałki ryby rozdrobnić widelcem.
Kiszony ogórek, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do ryby, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać ze świeżym pieczywem.