Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu pasta rybna, która doskonale smakuje ze świeżym pieczywem. Pasta jest lekka, smaczna i otulona delikatną nutką słodkości miodu :)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i oddzielamy białka od żółtek. Koperek drobno siekamy.
Do naczynia dodajemy całą zawartość puszki (filety śledziowe wraz z sosem pomidorowym), dwa żółtka, ocet jabłkowy i miód. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera na gładką masę.
Białka kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do zmiksowanej masy razem z posiekanym koperkiem. Doprawiamy solą (opcjonalnie) i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko jeszcze raz mieszamy łyżką i gotowe! Życzę smacznego! :)