Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 duże marchewki, 2 duże pietruszki, 1 seler, duża cebula, 2 – 3 łyżki pasty pomidorowej, szklanka dobrze ugotowanego ryżu, łyżka papryki słodkiej, sól. Warzywa zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę. Warzywa podsmażyć na oliwie. Gdy będą miękkie, dodać pastę pomidorową, ryż oraz paprykę i sól. Wszystko dusić przez chwilę, żeby smaki się wymieszały.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Warzywa zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę. Warzywa podsmażyć na oliwie. Gdy będą miękkie, dodać pastę pomidorową, ryż oraz paprykę i sól. Wszystko dusić przez chwilę, żeby smaki się wymieszały.