Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Ogórki obrać, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne, zalać wrzącą wodą z trzema łyżkami octu i gotować przez kilka minut. Następnie ogórki wyjąć łyżką cedzakową i posolić. Cebulę posiekać, zrumienić na oleju z roztartym czosnkiem i po chwili wyjąć z oleju. Do tegoż oleju , wlać resztę octu, wsypać cukier, pieprz do smaku i polać tym sosem ogórki. Na końcu obłożyć cebulką i podawać do obiadu lub jako przekąskę.