Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna kapusta do drugiego dania.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować i ugotować na pół miękko i odstawić. Cebulę obrać, drobno posiekać i przysmażyć na maśle, dodać śmietanę, ziele angielskie, liść laurowy i kminek. Dusić przez 25 minut bardzo powali na wolnym ogniu (nie zagotować), dodać kapustę z koncentratem. Doprawić Vegetą do smaku i dusić następne 25 minut także na wolnym ogniu- stale mieszając. Podawać na ciepło do obiadu.