Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak dla odmiany. Mizeria z cukinii z dodatkiem czerwonej cebuli i o lekko słodkim smaku.
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Cukinie umyć, obrać i zetrzeć na plastry.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Do cukinii dodać cebulę, cukier, ocet, sól, pieprz i wymieszać.
Odstawić mizerię na około 5 minut, aby cukinia zmiękła.
Przed podaniem dodać jogurt i raz jeszcze wymieszać.