Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do kanapek oraz sałatek.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Ugotowane jajka miksujemy w malakserze. Ciągle miksując jajka cienkim strumieniem wlewamy olej. Do masy wlewamy sok z cytryny, dodajemy musztardę, pomidory i przyprawy. Miksujemy jeszcze chwilę do połączenia składników. Majonez próbujemy i opcjonalnie doprawiamy. Przygotowany majonez przekładamy do słoiczków i przechowujemy w lodówce.