Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na kanapki.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 107
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 344
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić razem z masłem, czosnkiem, natką pietruszki, papryką i solą do smaku, dokładnie wszystko wymieszać. Uformować rękami kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać na liściach mięty. z pieczywem lub krakersach.