Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do przekąsek.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
Wykonanie: Bakłażany upiec w piekarniku, ciepłe Obrać ze skórki, a następnie posiekać drewnianym nożem ( przy użyciu noża metalowego bakłażany zmieniają barwę). Uzyskaną miazgę dokładnie utrzeć , następnie dodawać powoli oliwę , ocet do smaku. Całość wymieszać z majonezem, dodać natkę pietruszki sól, pieprz do smaku i podawać jako zakąski.