Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowy dodatek do obiadu zamiast ziemniaków.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 66
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 126
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 66
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 126
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Wykonanie: Zagotować wodę, wsypać kaszę jęczmienną i gotować przez 45 minut. Następnie posolić, dodać masło, wsypać kaszę gryczaną, wymieszać, przykryć i wstawić do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180-190 stopni. Podawać do obiadu lub jako oddzielne danie z dodatkiem ziół.