Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje z ziemniakami i schabowym oczywiście :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Składniki
Kapustę płuczemy i gotujemy do miękkości [ja gotowałam ok godz.]. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na odrobinie oleju. Wyciągamy skwarki i wrzucamy do kapusty a do wytopionego tłuszczu dodajemy dwie łyżki mąki trochę wody energicznie mieszamy i wlewamy wszystko do kapusty. Mieszamy doprawiamy rosołkiem i kucharkiem i zagotowujemy ciągle mieszając. Podajemy ze schabowym i ziemniakami :) pycha. !