Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Próba pierwsza i wydaje mi się, że udana. :-)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1202
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 287
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1202
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 287
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew pokroić w plasterki, cebulę w półplasterki.
Warzywa podsmażyć na maśle ( ok. 5 min). Dodać wszystkie zioła, podlać wodą i dusić ok. 10 minut. Dolać herbatę i piwo. Dusić jeszcze chwilę, żeby kapusta delikatnie przeszła smakiem piwka :-) Danie przyprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego.