Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Poszatkować kapustę, włożyć do dużego garnka, dolać ok 3/4 l wody, startą marchewkę, dorzucić przyprawy. Podsmażyć obraną i pokrojoną cebulę i dodać do kapusty. Dodać koncentrat. Wymieszać, gotować około godziny.
Podsmażyć na maśle mąkę, dodać sos z kapusty, dobrze wymieszać i dodać do kapusty. Wymieszać, gotować chwilę mieszając.