Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) apetyczny dodatek do mięsa wieprzowego
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Cebule skroiłem w piórka ,zeszkliłem na oliwie ,dodałem vegetę ,chwilę podsmażyłem. Kapustę pokroiłem w paski szerokości 1-1,5 cm ,podlałem odrobiną wody i dusiłem pod przykryciem do miękkości kapusty. Dodałem posiekany czosnek ,tymianek ,bulion ,dusiłem 15 min. Bazylię posiekałem ,dodałem do kapusty ,dokładnie wymieszałem. Podałem z gęstą śmietaną.