Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona kapusta nie tylko kusi smakiem, ale również jest pełna zdrowia. Czerwona kapusta jest bogatym źródłem witaminy C, K oraz błonnika, co wspomaga układ odpornościowy i korzystnie wpływa na trawienie. Dodatkowo, jej intensywny kolor świadczy o obecności przeciwutleniaczy, które wspierają walkę z wolnymi rodnikami. To nie tylko danie, to rarytas dla smakoszy zdrowego stylu życia.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 172
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 220
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 172
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 220
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
1. Warzywa obrać i umyć. 2. Pietruszkę, selera i cebule pokroić w plasterki oraz smażyć na rozgrzanej patelni. 3. Kapustę poszatkować w cienkie paseczki, wrzucić do dużego garnka. 4. Kapustę podlać winem, dorzucić goździki. 5. Warzywa dorzucić do kapusty. 6. Przyprawić i dusić ok 40 minut. Wspaniale komponuje się jako dodatek do drobiu. Smacznego! :)