Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do krakersów.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Ciecierzycę przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pokrojone w kostkę buraki, pastę tahini, oliwę oraz czosnek.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą oraz pieprzem.