Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na fasolkę szparagową.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 16
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85406
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 16
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 27
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85406
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 146
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 182
Składniki
Pokrojoną fasolkę trzeba ugotować do ulubionego stopnia miękkości w osolonej wodzie, jeśli jest bardzo młoda wystarczy 10 minut. W rondelku na bardzo małym ogniu trzeba zezłocić czosnek, dodać przyprawy aby nabrały aromatu i dodać obranego i pokrojonego pomidora. Pomidory powinny się rozpaść a sos zgęstnieć, wtedy można dodać fasolkę szparagową i jeszcze całość doprawić solą.
Fasolka smaczna jest na ciepło jak i na zimno. U mnie najpierw występowała podczas obiadu- warzywa z letniego ogrodu, a potem w lunchboxie.
Smacznego :)