Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w nieco innym wydaniu. Może być dodatkiem do obiadu lub samodzielnym daniem na kolację.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Fasolkę podgotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 3-4 minuty.
Cebulkę pokroić w plasterki i usmażyć na maśle. Dodać do niej fasolkę. Całość podlać bulionem (ja użyłam ze słoiczka, ale najlepszy byłby z gotowania zupy). Dodać pokrojone w plasterki oliwki. Przyprawić tymiankiem, solą i pieprzem i dusić ok 10 minut pod przykryciem.
Po tym czasie zdjąć pokrywkę. Warzywa zostawić jeszcze na gazie dopóki cała woda nie odparuje. Wymieszać i gotowe. Smacznego! :)