Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraki przygotowane w ten sposób są bardzo aromatyczne. Idealny dodatek do mięsnego obiadu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
Buraki możesz ugotować lub upiec w piekarniku (wtedy każdego buraka owijamy folią). Obierz je ze skórki i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Obrane jabłka także zetrzyj na tarce. Z cytryny zetrzyj skórkę. Buraki z jabłkami przesmaż na maśle. Dodaj skórkę cytryny i chrzan. Dopraw do smaku sokiem z cytryny i solą. Wymieszaj. Duś przez 10 minut. Podawaj na ciepło jako dodatek do dań mięsnych.