Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że taka domowa najlepsza. Ja robię taką jarzynkę ,, czystą,, , czyli bez specjalnych dodatków, bez ziół, tylko z dodatkiem soli.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2293
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3839
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2293
Składniki
Warzywa obrać, umyć, osuszyć i zetrzeć na tarce do warzyw w zapałki. Drobniejsze kawałki przelatują przez otwory w sicie suszarki. Rozłożyć na sitach suszarki ( do warzyw i owoców ) i wysuszyć. Trwa to kilka godzin. Wysuszone warzywa rozdrobić jeszcze przy pomocy młynka do kawy, ale nie na pył. Przełożyć do słoiczka. Dodać sól i wymieszać. Taka porcja starcza naprawdę na dość długo. Polecam.