Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja bardzo szybkiego dodatku do mięsa, kiełbasy, owoców morza, jeśli nie mamy czasu na gotowanie ziemniaków czy ryżu.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Odmierzamy wodę i zagotowujemy podczas gdy kroimy papryczkę chili oraz szczypior z cebulkami w drobną kostkę. Dodajemy sól cebulową, oliwę z oliwek. Ja dodałam z dodatkiem oregano. Dodajemy czosnek przepuszczony przez praskę.
Zalewamy wszystko wodą i przykrywamy przykrywką na 15 minut.
Mieszamy dokładnie i podajemy z mięsem, owocami morza lub kiełbasą.