Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnego obiadu
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
Z kapusty usunąłem uschnięte wierzchnie liście, drobno ją poszatkowałem. Posiekana cebulę zeszkliłem na maśle, dodałem kapustę i przez 5 minut podsmażałem, uważając na to, aby się nie przypaliła. Wlałem wino, dodałem przyprawy, dusiłem około 45 minut. W razie gdyby brakowało płynu, wlewamy 1-2 łyżki wody. Na koniec doprawiłem solą, cukrem oraz octem z czerwonego wina.