Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Kawę rozpuść w wodzie, posłódź wg uznania. Skrusz lód w blenderze. Spień mleko spieniaczem do mleka. Do dużej filiżanki lub wysokiej szklanki przełóż lód. Następnie, trzymając w jednej ręce naczynie z mlekiem a w drugiej z kawą, postaraj się wlewać płyny jednocześnie do naczynia z lodem, powoli i delikatnie, tak by na powierzchni utworzyła się pianka. Na koniec posyp kakao. Podawaj z łyżeczką, żeby było czym jeść pianę. Sprzęt: blender (z funkcją kruszenia lodu), spieniacz do mleka