Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnego obiadu. Najlepiej smakują podane na ciepło.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 346
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 346
Składniki
Buraki ugotuj do miękkości. Obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodaj sok z cytryny i olej. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Dodaj kolendrę. Przed podaniem posyp posiekanymi orzechami oraz drobno posiekaną natką pietruszki.