Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na dużą porcje witamin w postaci brukselki. Podałam ją jak najprościej się da, gotując na parze, dzięki czemu zachowała swoje całe bogactwo smaku i witamin. Może jedynie ta zasmażka nie jest zbyt zdrowa, ale przecież coś od życia się nam należy. :)
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 980
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 42
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1162
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 741
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 152
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 980
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 42
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1162
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 741
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 152
Składniki
Brukselkę umyć, doprawić solą i gotować na parze do miękkości (ok. 15 min. w szybkowarze). Masło rozpuścić w garnuszku, a następnie dodać bułkę tartę i podsmażyć. Tak przygotowaną zasmażkę polać ugotowaną brukselkę.
Smacznego :)