Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko duszona na patelni, przyrządzona z takimi dodatkami traci swoja naturalną brukselkowatość.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Brukselki obrałam z brzydkich liści zewnętrznych i przekroiłam na połówki. Boczek pokroiłam w kostkę a pomidory w paski.
Lekko wytopiłam boczek, u mnie było za mało tłuszczu wiec dodałam łyżkę gęsiego smalcu. Dodałam brukselki, lekko je zrumieniłam. Podlałam wodą dodałam pomidory i dusiłam pod przykryciem około 10 minut. Pod koniec doprawiłam solą i pieprzem.
Smacznego :)