Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 31
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 45
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 96
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 31
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 45
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 96
Składniki
Jarzyny umyj, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Cytrynę umyj pod bieżącą wodą, sparz wrzątkiem i przekrój na pół. Następnie z połówki wyciśnij trochę soku i skrop nim rybę.
Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj.
Warzywa i rybę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Pod koniec dodaj szczyptę natki.
Zupkę zmiksuj, dodaj masło lub olej, a następnie znów zagotuj.Źródło: Mam dziecko