Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z fasolki szparagowej"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki dokładnie oczyść, obierz i opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój warzywa w drobniutką kostkę.
Z fasolki szparagowej odetnij twarde końce i usuń włókna. Pokrój ją na drobne kawałki. Wszystkie warzywa włóż do garnka i zalej wrzątkiem. Następnie gotuj aż do miękkości.
Gdy wywar z warzyw będzie gotowy, dodaj śmietanę. Posyp zupkę drobno posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko