Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziemniaki w sosie chrzanowym"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 262
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 262
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój na plastry. Formę żaroodporną posmaruj olejem. Włóż ziemniaki. Mleko wymieszaj z chrzanem, resztą oleju, startym serem, ziołami prowansalskimi i szczyptą soli.
Polej ziemniaki, zamieszaj. Piecz 40 minut w temp. 160°C. Podawaj np. z maślanką.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie