Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ziemniaczki po diabelsku"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa
Ziemniaki obierz, umyj. Włóż do osolonego wrzątku, gotuj 15 min. Osącz, ostudź. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę.
Masło rozgrzej na patelni. Włóż ziemniaki i cebule, posyp pieprzem, chili, solą i curry, wymieszaj. Smaż na malutkim ogniu, co chwila mieszając. Podawaj posypane posiekaną natką lub koperkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie