Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania zdrowego deseru-przekąski, który inspirowana jest wyglądem jajka, z tą różnicą, że nie jest podawana w skorupce, a w chrupiącym waflowym jajku :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Nadziej waflową skorupkę serkiem do połowy wysokości i wygładź.<br /> <br /> Połówkę moreli przekrój na pół i wciśnij w środek, nieco bliżej szerszej krawędzi wafelka- tak, aby już za pierwszym kęsem ugryźć kawałek owocu. Jeśli zamiast moreli użyjesz brzoskwiń "żółtka" wycinaj za pomocą małego kieliszka.<br /> <br />