Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wiosenna sałatka z selerem i majonezem"
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Kukurydzę, ananasa i seler odsączyć z zalewy. Świeże warzywa umyć, drobno pokroić, dodać do konserwowych.
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w kosteczkę, dodać do sałatki, wymieszać z majonezem.
Rodzynki namoczyć we wrzątku, wystudzić, odcedzić, posypać sałatkę.
ok. 20 minut
Sałatkę podaj na liściach sałaty udekorowaną ćwiartkami jajek na twardo i majonezowymi kleksami.Źródło: Twoje Imperium