Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wigilijna zupa grzybowa"
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 629
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 629
Składniki
Marchewki oraz pietruszkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Wrzuć do garnka z wodą i zagotuj.
Na patelni rozgrzej masło, usmaż na nim grzyby i dodaj je do wywaru z jarzyn. Przypraw solą i pieprzem. Gotuj ok. 30 minut.
Śmietankę wymieszaj z mąką i dodaj do gotującej się zupy. Gdy będzie gotowa, wlej ją do talerzy i posyp natką.
Katarzyna Sycik z KoninaŹródło: Super TV