Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec z galarety"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6528
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 135
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6528
Składniki
Mięso włóż do garnka. Dodaj włoszczyznę, przyprawy. Zalej wodą i gotuj, aż mięso będzie odchodzić od kości. Przecedź wywar.
Obierz mięso, pokrój włoszczyznę, włóż do formy. Wywar wymieszaj z żelatyną, przypraw. Zalej przygotowane .
Przepis nadesłała Agata Kamizela z ŁabędziowaŹródło: Takie jest życie