Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywne leczo z nutą rozmarynu"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 136
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 179
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Składniki
Kaszę sparz i osącz. Papryki pokrój w paski, cukinię na nieduże cząstki, cebulę posiekaj.
Na połowie oleju przesmaż cebulę i kaszę. Zalej 2 szklankami wody, piecz 25 minut w 180 st. C. Na oleju podsmaż czosnek i warzywa, dopraw sosem sojowym, solą, pieprzem i rozmarynem. Podawaj z kaszą.
RADA: Leczo możesz urozmaicić, dodając pieczarki.Źródło: Olivia