Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywna frittata na patelni"
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 20
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1742
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 20
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 84
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7178
Polecam.
Odsłon: 1742
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 93
Składniki
Olej rozgrzej na patelni. Wrzuć mrożone warzywa. Mieszając, podsmaż. Posyp przyprawami.
Jajka, mleko i starty ser roztrzep. Przypraw solą i pieprzem. Formę posmaruj masłem. Włóż warzywa, zalej masą jajeczną. Zapiekaj 5-10 min w temp. 180°C do momentu, aż jajka się zetną.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie