Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Warzywa z serem halloumi"
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2085
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 285
Składniki
Komosę przepłucz i gotuj przez 15 min w 2 szklankach wody. Gdy wystygnie, dodaj posiekane świeże zioła i dopraw solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą.
Warzywa pokrój na kawałki i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Skrop olejem i sokiem z cytryny. Posyp cynamonem, kminem, solą oraz pieprzem. Piecz w 180°C przez 45 min.
Ser halloumi pokrój w plastry i grilluj na patelni z obu stron na złoty kolor. Podawaj.Źródło: TV14