Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa z dipami po 3. roku"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Warzywa starannie umyj, marchewki i ogórki obierz ze skórki. 2. Pokrój warzywa w dość długie słupki, by dzieci mogły je swobodnie trzymać w ręku i zanurzyć w sosie. 3. Aby przygotować sosy, do jednej miseczki wlej jogurt z łyżką majonezu. Dodaj kilka kropel soku z cytryny i posiekany koperek. W drugiej miseczce do jogurtu i majonezu dodaj szczypiorek oraz odrobinę koncentratu pomidorowego. 4. Sosy podaj w miseczkach, a tuż obok, na płaskich talerzykach ułóż warzywa. bułeczkę z masłem i plasterkiem pomidora bez skórki. 5. Danie serwuj natychmiast po przyrządzeniu.Źródło: Mam dziecko