Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, gdy mamy ochotę na coś słodkiego.Polecam.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Kakao wymieszać z mlekiem i zagotować.Zrobi się gęste. Masło utrzeć z cukrem pudrem na puch,dodawać po łyżce kakao i dalej ucierać.Na końcu dodać ajerkoniak i dobrze zmiksować krem. Wafle przekładać kremem. Gotowe zawinąć w folię i dać do lodówki na min.1godz.
Smacznego życzę!