Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Uszka z suszonymi grzybami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 78
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 138
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 78
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 138
Składniki
Czas: 90 minut. Poziom: średni, sztuki: ok. 50, 100 g/260 kcal.
Namocz grzyby i przygotuj ciasto jak na pierogi.
Posiekaną cebulę podsmaż na maśle, dodaj pokrojone grzyby. Zalej wodą z grzybów i duś do miękkości.
Rozwałkuj ciasto i wytnij z niego małe kwadraty. Nałóż do środka farsz. 4. Gotuj uszka w posolonej wodzie 4-5 minut.Źródło: Tele Tydzień