Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Trufle w kakaowej posypce"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Zagotuj w rondelku śmietankę, miód i starty imbir. Dodaj do masy pokruszoną gorzką czekoladę. Całość odstaw na 5 minut.
Wymieszaj wszystkie na gładką masę. Dodaj miękkie masło i likier czekoladowy. Wymieszaj.
Przelej ostudzoną masę truflową do wyłożonej folią spożywczą foremki lub na głęboką tacę. Wstaw do lodówki na minimum 3 godziny.
Wyjmij z lodówki stężałą masę i pokrój na małe kostki. Każdą obtaczaj w kakao.Źródło: Olivia