Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywnie czekoladowe i rozpływające się w ustach
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 80
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 141
Składniki
Czekoladę połam na kawałki i umieść w misce razem z masłem Śmietankę z cukrem podgrzej prawie do momentu wrzenia Wlej do miski z czekoladą i odstaw na kilka minut Wymieszaj całość aż wszystko się rozpuści * Gdyby czekolada nie chciała się do końca rozpuścić podgrzej ją w kąpieli wodnej. Wstaw do lodówki na kilka godzin Dobrze stężałą masę nabieraj za pomocą małej łyżeczki i formuj szybko w dłoniach kulki Obtocz w kakao Wstaw do lodówki do ponownego stężenia Przechowuj w lodówce do czasu podania (trufle szybko się topią!)