Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe co nieco, a na dodatek bezglutenowe, bez jajek, cukru, mleka! :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 32
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 32
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować w podwójnej ilości wody (cały czas mieszając), a następnie dodać stevię i wymieszać.
Foremki wyłożyć folią spożywczą, przełożyć do nich kaszę formując kształt tartaletek- odstawić do stężenia.
Zblendować wszystkie owoce wraz z suszonymi morelami i wypełnić tartaletki.
Podać z odrobiną jogurtu naturalnego.