Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tabuleh z pęczaku"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7210
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7210
Składniki
Pod bieżącą wodą umyj dokładnie warzywa: ogórek oraz pomidory czerwone i żółte, które są dużo słodsze od czerwonych.
Pokrój wszystko w niedużą kostkę.
Drobno posiekaj natkę pietruszki oraz miętę.
Wszystkie wymieszaj z ugotowanym pęczakiem.
Potrawę dopraw do smaku solą oraz zmielonym czarnym pieprzem.
6. Na koniec dolej sok ze świeżo wyciśniętej cytryny i oliwę.Źródło: Tele Tydzień