Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe,szybkie i pyszne na upalne dni.mozna podawac z roznego rodzaju syropami lub karmelem
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
pokruszyc ciastka,rozpuscic maslo,dodac cukier mieszac az do rozpuszczenia,nastepnie dodac pokruszone ciastka.wymieszac ulozyc na tortownicy ,odstawic do ostygniecia
ser nalezy utrzec z cukrem waniliowym badz wanilia na puszysta mase,nastepnie wlewac pomalu smietanke 30% caly czas miksujac,nastepnie przelozyc na ciasteczkowy spod w tortownicy.wlozyc do lodowki na ok 2 godz