Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W Serbii sa juz pyszne, tutejsze truskawki :) Grzechem byloby ich nie wykorzystac- dzis szybki, pyszny i kolorowy deserek :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 172
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 172
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 54
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Truskawki dokladnie umyc, wieksze przekroic na cwiartki, drobniejsze na pol. Na dno pucharka (lub salaterki) wsypac lyzke mielonych herbatnikow, na to polozyc lyzke bitej smietany, na to truskawki. Potem znow lyzka herbatnikow, smietana i truskawki. Udekorowac wg uznania. *Ilosc skladnikow jest podana na 4 salaterki/ pucharki.