Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szparagi po polsku"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Szparagi obierz i ugotuj we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połową cytryny. Jajka ugotuj na twardo. Posiekaj natkę pietruszki. Kilka listków zostaw do dekoracji.
Masło rozpuść w rondelku. Dodaj posiekane jajka i natkę pietruszki. Przesmaż i polej gorące szparagi. Udekoruj wszystko listkami natki.Źródło: Takie jest życie